Blog

Lees hier handige tips en interessante weetjes over alles wat met betonlook te maken heeft.

Betonlookexpert.nl volgt masterclass Calmix DesignStone

Betonlookexpert.nl heeft een tweedaagse masterclass van Calmix® DesignStone gevolgd. Wij leerden hier nieuwe innovatieve, efficiënte én moderne wand-, vloer- en objectafwerkingen. Lees hieronder verder en bekijk de foto’s van deze twee leerzame dagen.

Calmix® DesignStone

Dit product zorgt voor een efficiënte en moderne manier van wand-, vloer- en objectafwerking. Met dit product zijn wij in staat om elke vloer en wand te veranderen in een waar kunstwerk. En wat het zo makkelijk maakt, is dat dit alles binnen twee werkdagen kan. Dit komt mede door de snelle droging, krimpcompensatie en een makkelijke manier van verwerking.

calmix designstone betonlookexpert
brander stucco mat en beton 1

Nieuw | Brander Stucco Mat en Beton

Betonlookexpert.nl werkt tegenwoordig met nieuwe producten van het merk Brander. Het gaat dan om de lijnen Brander Stucco Mat en Brander Stucco Beton. Beide soorten betonstuc geven een mooie sfeervolle uitstraling aan iedere ruimte. Zowel in een representatieve zakelijke omgeving als in een privéwoning brengen deze wandafwerkingen rust en sereniteit.

Brander Stucco Mat

Het fijne aan Brander Stucco Mat is dat deze betonstuc een sfeervolle en zachte uitstraling geeft in iedere ruimte. Van een zakelijke omgeving tot een privéruimte. Overal waar deze wandafwerking wordt aangebracht zorgt deze voor geborgenheid, rust en sereniteit.

Lees verder…

Nieuw | Cemcolori Art Collection

Betonlookexpert.nl doet er alles aan om zich te blijven ontwikkelen om u de nieuwste en meest unieke betonlooktechnieken te bieden. Daarom hebben wij laatst een interessante training gevolgd bij Cemcolori Nederland. De cursus ging over de Cemcolori Art Collection: betonstuc aangebracht op een uiterst kunstzinnige en creatieve manier.

Cemcolori Art Collection

De nieuwe collectie van Cemcolori (een betonstuc merk dat wij veel gebruiken) doet recht aan de naam: Cemcolori Art Collection. De Cemcolori wordt binnen deze lijn namelijk op creatieve en kunstzinnige manieren aangebracht. Met speciale bewerkingstechnieken brengen wij de Cemcolori Art op een unieke manier aan en dit maakt de mogelijkheden enorm.

Lees verder…

cemcolori art collection betonlookexpert
Training Valpaint Decoratieve Wandafwerking

Training Valpaint Decoratieve Wandafwerking

Op 1 maart 2017 heeft Betonlookexpert.nl een zeer interessante en leerzame Valpaint-training gevolgd, een zeer exclusief merk! De training vond plaats bij SIG Stukadoors Specialist in Nieuwegein en werd gegeven door SAN Coating en Valpaint Nederland. In dit blogstuk leest u welke nieuwe exclusieve technieken en producten wij nu in huis hebben!

SAN Coatings & Valpaint

De cursus werd dus gegeven door SAN Coatings en Valpaint Nederland. SAN Coatings is een verfgroothandel die drie jaar geleden is opgericht. Zij is na de opening vrij snel in contact gekomen met Valpaint uit Italië.

Lees verder…

Aanbrengen van betonlook in 10 stappen

Het aanbrengen van betonlook lijkt misschien een grote en heftige klus. Om u een duidelijker beeld te geven van het gehele proces dat wij bij Betonlookexpert.nl hanteren, hebben wij hieronder de verschillende stappen beschreven. Vanaf de aanvraag van de klant tot aan het opleveren van de betonlook.

Stap 1

Het begint natuurlijk allemaal bij u. U kunt een aanvraag doen via onze website op de contactpagina, via de telefoon of via onze Facebookpagina. Samen bespreken we uw behoeften en wensen en kijken we naar de mogelijkheden. Wanneer we het eens zijn over alles volgt de volgende stap.

Lees verder…

Blog aanbrengen betonlook in 10 stappen
Blog product Cemcolori

Waarom ons product zo uniek is

Wij gebruiken een prachtig en uniek product en vertellen er dan ook graag meer over. Waterdicht, revolutionair, onderhoudsvriendelijk en een luxe uitstraling. Een mooie omschrijving van het betonproduct dat wij gebruiken! Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder.

Product Cemcolori

Het merk dat wij gebruiken heet Cemcolori en wij werken niet voor niets met dit product. Cemcolori is namelijk perfect geschikt voor een waterdichte, onderhoudsvriendelijke en naadloze betonlook afwerking voor vloeren, wanden en meubels. Daarnaast heeft deze betonlook een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling die wij op nagenoeg elke stabiele ondergrond kunnen aanbrengen.

Lees verder…

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?